Turci: Fenerbahče postavio cijenu za nezadovoljnog Livakovića, menadžer je šokiran

Dominik Livaković želi napustiti Tursku na kraju ove sezone, Fenerbahče mu neće raditi probleme, ali samo pod jednim uvjetom – ako njegov menadžer donese pravu ponudu na stol!

Turski Fotospor piše kako je hrvatski vratar odlučan u želji da napusti Istanbul nakon samo godinu dana, i to zbog nereda nakon utakmice u Trabzonu u kojima je izvukao deblji kraj.

Livaković je na tom susretu prvo dobio nepoznati predmet u glavu, a onda ga je domaći huligan udario s leđa u glavu. To je diglo veliku buru u turskom nogometu, Fener je prijetio istupanjem iz lige, no sve se nekako uspjelo smiriti.

Savez je izrekao žestoku kaznu Trabzonsporu za velike izgrede, no Livaković je navodno ostao pri svom stavu da želi otići iz Istanbula. Prije nekoliko dana pojavila se informacija da ga želi dovesti Olympiakos, sada se spominju klubovi iz Saudijske Arabije, no tko god ga pokušao dovesti, morat će duboko zagrabiti u džep.

Fenerova uprava, kako piše Fotomac, za Livakovića traži čak 10 milijuna eura, što je neugodno iznenadilo menadžera hrvatskog vratara. Tvrdi da će malo tko dati toliko novca, ali Turci se pravdaju činjenicom da nije isto prodavati igrača iz Dinama i Fenera.

Kako god bilo, sve ove informacije treba uzeti s dozom rezerve…/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img