TUGA U VELIKOJ KLADUŠI: Iz SAD-a došao kući i objesio se

Rezultati policijske istrage pokazali su da je Zlatan Gračanin (47), koji je već dugi niz godina živio i radio u Sjedinjenim Američkim Državama, jučer počinio samoubojstvo u Velikoj Kladuši.

Njegovo tijelo pronađeno je istoga dana u obližnjoj šumi, svega stotinjak metara udaljenoj od obiteljske kuće.

Iz izvora bliskih policijskoj istrazi “Nezavisne” saznaju kako je obdukcijom utvrđeno da na tijelu nije bilo tragova bilo kakvog fizičkog nasilja, te da je samoubojstvo počinjeno vješanjem.

Načelnik Ureda komesara policije USŽ, Amer Kozlica, rekao je kako je Policijsku postaju Velika Kladuša u poslijepodnevnim satima nazvala ženska osoba S.G. te prijavila nestanak sina Z.G.

“Policijski službenici nakon zaprimanja prijave, nastavili su rad na ovom slučaju i u neposrednoj blizini kuće u šumi pronašli tijelo Z.G.”, istakao je Kozlica.

Neslužbeno se saznaje kako je Gračanin prije dva mjeseca najavio dolazak kući iz Sjedinjenih Američkih Država, te da je njegova majka kobnog dana u blizini kuće pronašla njegovu putnu torbu i osobne stvari, nakon čega je, sluteći najgore, obavjestila policiju.

U ovome trenutku nije poznato što bi moglo biti motiv samoubojstva./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

Općina kroz ILDP realizirala značajan infrastrukturni projekt

Kroz realizaciju projekta nadogradnje sustava javne rasvjete krajem prošle godine u dijelu ulice Bare, u ulici Brig i na pomoćnom igralištu Gradskog stadiona Bare...