Hrvatski Medijski Servis
IZ MINUTE U MINUTU

TUGA U VELIKOJ KLADUŠI: Iz SAD-a došao kući i objesio se

Rezultati policijske istrage pokazali su da je Zlatan Gračanin (47), koji je već dugi niz godina živio i radio u Sjedinjenim Američkim Državama, jučer počinio samoubojstvo u Velikoj Kladuši.

Njegovo tijelo pronađeno je istoga dana u obližnjoj šumi, svega stotinjak metara udaljenoj od obiteljske kuće.

Iz izvora bliskih policijskoj istrazi “Nezavisne” saznaju kako je obdukcijom utvrđeno da na tijelu nije bilo tragova bilo kakvog fizičkog nasilja, te da je samoubojstvo počinjeno vješanjem.

Načelnik Ureda komesara policije USŽ, Amer Kozlica, rekao je kako je Policijsku postaju Velika Kladuša u poslijepodnevnim satima nazvala ženska osoba S.G. te prijavila nestanak sina Z.G.

“Policijski službenici nakon zaprimanja prijave, nastavili su rad na ovom slučaju i u neposrednoj blizini kuće u šumi pronašli tijelo Z.G.”, istakao je Kozlica.

Neslužbeno se saznaje kako je Gračanin prije dva mjeseca najavio dolazak kući iz Sjedinjenih Američkih Država, te da je njegova majka kobnog dana u blizini kuće pronašla njegovu putnu torbu i osobne stvari, nakon čega je, sluteći najgore, obavjestila policiju.

U ovome trenutku nije poznato što bi moglo biti motiv samoubojstva./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte