TUGA U NOVOM SADU: Mladić iz BiH skočio sa zgrade u smrt

Dvadesetčetvorogodišnji mladić izgubio je život danas nešto prije 15 sati, kada je, iz još neutvrđenih razloga, pao sa krova sedmokatnice u Novom Sadu, na Bulevaru oslobođenja.

“Naša ekipa je izašla na lice mejsta, ali smo, nažalost, samo mogli utvrditi smrt mladića”, kazala je Ivana Ramović, glasnogovornica Službe hitne pomoći Novi Sad.

Nepoznato je, je li mladić stanar zgrade ili je tu kod nekoga došao, ili je sa namjerom ušao u tu zgradu kako bi skočio s nje. Prolaznici su, kako su ispričali, uočili mladića koji je šetao po ravnom krovu. Na sebi nije imao gornje dijelove odjeće, već samo donji dio trenerke.

Mladić, čiji identitet zasada nije poznat, prema riječima očevidaca, u jednom trenutku je, šetajući po ravnom krovu, došao do ivice krova, a zatim sjeo. Nakon par sekundi, uhvatio se rukama za krov, a tijelo je spustio.

“Možda je tako bio desetak sekundi, a onda je pao na stakleni krov između prolaza koji vodi do ulaza u zgradu”, kaže jedan od očevidaca.

Prema neslužbenim informacijama, mladić je student iz Bijeljine, piše Kurir.rs./HMS/

Najnovije

BJELORUSIJA

Uhićena 32 ruska plaćenika koja su htjela destabilizirati tu zemlju

Rusija je u petak izvijestila da se na njezin teritorij vraćaju 32 borca koja su u srpnju bila uhićena u Bjelorusiji, gdje su optuženi...