TRUMP: SAD neće preživjeti ako Biden ponovo postane predsjednik

Kandidat za predsjedničku nominaciju Republikanske stranke Donald Trump izjavio je da SAD neće preživjeti ako Joe Biden ponovno postane predsjednik, dodavši da bi Biden do studenog ”mogao uvesti zemlju u treći svjetski rat”.

“Naša zemlja je u kaosu. Naše granice su otvorene i nesigurne. Devet mjeseci je dugo razdoblje. Postoje dobre šanse da u tom razdoblju dođe do trećeg svjetskog rata jer imamo nekoga tko ne radi svoj posao kako treba”, rekao je Trump u intervjuu za Fox News.

Dodao je da je Biden “nesposoban i najgori predsjednik u povjesti SAD”.

“To svi znaju”, istakao je bivši američki predsjednik.

Komentirajući to što je Biden nedavno dobio podršku Sindikata radnika u autoindustriji (UAW), Trump je poručio da, kako je rekao, više neće biti radnika u autoindustriji SAD, već će “sve to otići u Kinu i druge zemlje”.

Istakao je da bi, ako ponovno postane predsjednik, uveo carine na robu koja se uvozi iz Kine, dodavši da bi one mogle iznositi i više od 60 posto.

“Moramo to uraditi”, rekao je Trump.

Bivši američki predsjednik upozorio je i na razvoj umjetne inteligencije, rekavši da je to “zastrašujuće”.

“Prije nekoliko dana sam vidio da su napravili lažan snimak na kojem govorim o nekom proizvodu. Ne možete ni primjetiti razliku. Mora se nešto učiniti u vezi s tim, i to brzo”, poručio je Trump.

Upozorio je da bi tehnologija umjetne inteligencije mogla biti zloupotrijebljena na razne načine, uključujući ratove, dodavši da je napredak u razvoju te tehnologije “ogroman problem”./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img