Trump okrivio Bidena za stradanje američkih vojnika: “Drski napadi su posljedica njegove slabosti”

Donald Trump, bivši američki predsjednik, okrivio je predsjednika SAD Joea Bidena za smrtonosni napad u Jordanu, u kojem su ubijena tri, a ranjeno najmanje američkih 25 vojnika.

– Ovaj drski napad na Sjedinjene Države još je jedna užasna i tragična posljedica slabosti i Joea Bidena. Nikad se ne bi dogodio da sam ja predsjednik – napisao je Trump na Truth Social.

Trump je izrazio svoje duboko suosjećanje nakon ubojstva trojice američkih vojnika.

Podsjećamo, Trump je danas u govoru u New Hampshire istaknuo neke šokantne tvrdnje.

– Željeli smo spriječiti da teror uđe u našu zemlju. Ali nisam mogao o tome pričati jer nisam to želio učiniti. I onda se sljedećeg dana nešto dogodi. Tako sam četiri godine držao jezik za zubima o toj temi. Ali sada stalno pričam o tome. Nismo imali napada. Nismo imali Svjetski trgovački centar. Nismo imali napade kakve ste vi vidjeli, a sigurno ih vidite u drugim zemljama.

Pogledajte šta se događa. Vi se uključujete. Evo nas opet s Bliskim istokom. Potrošili smo 9 milijardi dolara, ubili milijune ljudi, uključujući našu stranu, njihovu stranu, milijune ljudi, 9 bilijuna dolara. Znate što smo dobili? Ništa. Dobili ste smrt, dobili ste krv, niste dobili ništa. Samo smo uzalud potrošili našu krv i naše blago, kako se kaže. A naša krv je važnija od našeg blaga. I to je šteta – kazao je Trump./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img