TROVANJE PLINOM U ŠIROKOM BRIJEGU Preživjeli muškarac izvan životne opasnosti

”Muškarac I.C. (1976. godište) iz Širokog Brijega ozlijeđen u trovanju plinom zaprimljen je u Centar za urgentnu medicinu i hitne prijeme te je izvan životne opasnosti”, potvrđeno je za Bljesak.info iz Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.

Podsjećamo, u petak u 17:15 sati u selu Dobrkovići kod Širokoga Brijega dogodila se tragedija u kojoj su poginuli brat i sestra dok je preživjeli I.C. suprug od stradale.

IZ MUP-a ŽZH su prethodno naveli da su odmah po zaprimanju prijave na mjesto događaja upućeni policijski službenici PU Široki, kao i djelatnici GSS-a i Hitne pomoći Doma zdravlja Široki Brijeg.

“Dolaskom na mjesto događaja policijski službenici su zatekli tri osobe u besvjesnom stanju i to A.Z. (1995.), I.C. (1975.) i I.C. (1981.) te su ih djelatnici Doma zdravlja Široki Brijeg kolima hitne pomoći odvezli radi pružanja pomoći, nakon čega smo od strane Doma zdravlja obaviješteni da su I.C. (1981.) i A.Z. (1995.) preminuli dok se I.C. (1975.) nalazi u SKB Mostar”, priopćili su iz MUP-a te dodali:

-Tijela preminulih I.C. (1981.) i A.Z. (1995.) prebačena su u mrtvačnicu Bijeli brijeg u Mostaru nad kojima će se dana 28.07.2019. godine izvršiti obdukcija. O svemu naprijed navedenom obaviješten je dežurni tužitelj ŽT ŽZH Široki Brijeg, te će po kompletiranju predmeta biti upućeno odgovarajuće izvješće- priopćeno je./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

DETALJI TRAGEDIJE KOD ŠEKOVIĆA

Ženu povukla i usmrtila drobilica za drvo

Slađana Mijić (31) poginula je jučer oko 15 sati na radnom mjestu u firmi "Drinjača" u Tišči kod Šekovića kad ju je, pod još...