TROSTRUKO UBOJSTVO U BEOGRADU: Tijela nađena u septičkoj jami trgovačkog centra

Dragoslav Jovanović (25) je, kako “Blic” ekskluzivno saznaje, brutalno mučio i ubio troje ljudi, Neđu Šubaru (42), njegovu majku Darinku Šubaru (75) i njegovu tetku Milju Petković (80), zbog duga oko stana koji im je Jovanović prodao.

Jovanović je Šubari, koji mu je bio poslovni suradnik, dao stan u Beogradu a da ovaj njemu zauzvrat da automobil marke “Mercedes” i ostatak novca za stan.

Kako se saznaje, Šubara taj dug mjesecima nije isplaćivao Jovanoviću, zbog čega je on u tijeku noći upao u stan u kom je bila ova obitelj i sa još tri pomagača, mučio muškarca i dvije starije žene, ubio ih, a potom njihova tijela bacio u septičku jamu na mjestu koji je u vlasništvu njegovog oca Ljubomira Jovanovića, poznatijeg pod nadimkom Stakleni, inače poznatog surčinskog kriminalca.

Zbog pomaganja Jovanoviću, uhićene su tri osobe: Miloš S. (31), Lazar D. (22) i Nikola Č. (20).

Miloš S. je uhićen zbog sudioništva, Lazar D. zbog pomaganja u tom teškom kaznenom djelu, a Nikola Č. za pomaganje počinitelju poslije ubojstva.

Njima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedeni Višem javnom tužiteljstvu u Beogradu, priopćio je MUP.

Tijela Nedje Šuabre, njegove majke Darinke(75) i tetke Milje Petković (80) pronađena sinoć u septičkoj jami iza tržnog centra u Surčinu na placu koji pripada Ljubomiru Jovanoviću.

Ljubomir Jovanović je izvršio samoubojstvo pošto je u Bloku 45 prošle nedjelje nasred ulice pucao u suprugu Teodoru Jovanović (25), pred njihovim jedanaestomesečnim djetetom koje je bilo u kolicima.

Jovanović se, misleći da je ubio suprugu, dao u bijeg kroz park u Bloku 45, medjutim policajac koji je bio u blizini zločina pojurio je za njim i Jovanović je u panici pucao sebi u glavu. Od tih ozljeda je preminuo poslije četiri dana./HMS/

Najnovije

NOVI REKORD U HRVATSKOJ

Danas 2776 novozaraženih, 18 osoba umrlo

U Hrvatskoj je u posljednja 24 sata zabilježeno 2776 novih slučajeva zaraze koronavirusom, što je najveći broj novozaraženih u jednom danu od početka epidemije,...