Trostruki ubojica iz Livna ostaje na liječenju na psihijatriji

Krajiški kanibal Sabahudin Velić koji je sjekirom ubio majku Nasihu (60), a potom dijelove tijela jeo, kao i Anto Niče iz Livna koji je zaklao tri člana svoje obitelji, ostaju do daljnjeg na čuvanju i liječenju u Zavodu za forenzičku psihijatriju na Sokocu, potvrdili su za Dnevni avaz iz nadležnih pravosudnih institucija.

Prema pravilima Zavoda na Sokocu, dan liječenja za jednog pacijenta košta 100 maraka. Svaka županija mora osigurati sredstva za liječenje svog osuđenog psihopate.

I iz Općinskog suda u Livnu potvrđeno je Avazu da se trostruki ubojica iz HB županije Anto Niče također nalazi na Sokocu.

“Anto Niče je još na liječenju na Sokocu. Svakih šest mjeseci se izvodi provjera”, kazala je Marija Vila-Robović, tajnica u Općinskom sudu Livno Avazu.

Prema optužnici, Anto Niče je zločin počinio 30. listopada 2015. godine, nakon povratka iz zatvora, gdje je bio pritvoren zbog obiteljskog nasilja. Nakon što je došao kući, sa čak 35 uboda kuhinjskim nožem usmrtio je majku Lucu (66), gluhonijemog brata Matka (46) ubio je s osam uboda, a njegovu također gluhonijemu suprugu Sandru (44) izbo je šest puta i zatim pobjegao.

Predao se samo iz straha da ne bude ubijen prilikom potjere./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

ZBOG RASIZMA

U Washingtonu najmasovniji prosvjed do sada

Već dvanaest dana traju prosvjedi nakon ubojstva Afroamerikanca Georgea Floyda u Minneapolisu. Tisuće ljudi okupljaju se u Washingtonu, ispred Bijele kuće, na još jednom...