Hrvatski Medijski Servis

TRIFUNOVIĆ PORUČIO VUČIĆU: Završit ćeš kao Gaddafi

Foto: Dnevni avaz

Predsjednik Pokreta slobodnih građana i poznati srbijanski glumac Sergej Trifunović se oglasio na društvenim mrežama nakon što je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao na konferenciji za medije da će zgradu Predsjedništva ubuduće čuvati samo žene.

Naime, tijekom obraćanja predsjednika Srbije, Trifunović mu se obratio putem Twittera.

– Je li zaista rekao da će mu od sljedećeg tjedna samo žene biti osiguranje? Nemoj, brale, završit ćeš kao Gadafi – napisao je Trifunović.

Komentirajući ovaj tweet, Vučić je rekao da “Sergeju želi dobro zdravlje”.

– Da ću završiti kao Gadafi? Dobro, to je u redu. Mnogi i danas u Libiji maštaju o Gaddafijevom vremenu. Ja Sergeju želim dobro zdravlje, pravi je gospodin – rekao je predsjednik Srbije.

Podsjetimo, libijski vođa Gaddafi je ubijen 20. listopada 2011. dok je pokušavao pobjeći iz rodnog Sirta. Rezultati forenzičarskog izvješća pokazali su da je podlegao ozljedama od zadobivenog metka u glavu u unakrsnoj vatri između boraca nove libijske vlasti i njegovih pristaša./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte