Trener Šibenke opleo po igračima: Jeste li retardirani? Pi*ka vam materina bolesna

Na utakmici između GKK Šibenke i Sutjeske (72:80) u 12. kolu ABA Lige 2 koja se odigrala u Širokom Brijegu došlo je do žestoke reakcije Šibenkinog trenera Josipa Pandže. On je, naime, pri vodstvu gostiju 15:4 pozvao minutu odmora i počeo psovati svoje igrače. “Nećete danas igrati košarku? Koja vam je pička materina?

Rafal psovki

Što se dešava među vama? Je li možemo da switchamo svaki pick s ovim Spasojevićem? Ne želite obranu, nema intenziteta, nema komunikacije. Od početka oni što god da rade dođu do zicera. Spasojević tri otvorena šuta, ostalo su dali zicera. Jeste vi retardirani, pi*ka vam materina bolesna. Jeste retardirani, kako možeš svaki dan prokleto svoje ime, jel imaš ponos pička vam materina retardirana. Je li svaki dan moram ovo sranje prolaziti?”

Igrači nijemo gledali

Košarkaši Šibenke gledali su u pod, a nakon što je time-out završio, jedan drugog su bodrili. Uspjeli su preokrenuti te su na poluvrijeme otišli uz vodstvo 37:36. Pandža je trener iz Bosne i Hercegovine, a dosad je vodio KK Kakanj, HKK Vitez i mlađe uzraste BiH. U Šibenku je stigao u siječnju ove godine./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img