MOSTAR: Trebinjac uhićen zbog krađe

U petak je uhićen Trebinjac nakon što je napao dvije žene, kako je istaknuto u priopćenju MUP-a HNŽ-a. Mladić je jednoj ženi otrgnuo lančić s vrata, dok je drugoj ukrao novčanik, a policija je navela kako je uhićeni povezan s još deset kaznenih djela krađe.

Danas oko 10 sati policijski službenici PS Mostar Centar lišili su slobode Admira B. rođenoga 1988. godine u Trebinju, jer je u naselju Zalik počinio dva kaznena djela krađe.

Admir je oko 9.15 sati ženskoj osobi inicijala Z. Ć., staroj 67 godina, otrgnuo zlatni lančić s vrata. Nakon te krađe oko 9.30 sati presreo je žensku osobu starosne dobi od 72 godine inicijala K.Ć. kojoj je ukrao novčanik.

Nakon što je lišen slobode kod osumnjičenoga su pronađeni predmeti koje je otuđio, a Admir je predan odjelu Kriminalističke policije PU Mostar na daljnju kriminalističku obradu, prenosi Jabuka.tv.

Inspektori odjela Krimalističke policije PU Mostar već duže vremensko razdoblje kriminalističkom obradom i opsežnim traganjem prikupljaju određena saznanja o osumnjičenom koji je u protekla dva mjeseca izvršio oko 10 kaznenih djela krađe lančića i drugih vrijednosti građanima Mostara, piše Bljesak.info,

Nakon kriminalističke obrade osumnjičeni će biti predan nadležnom tužiteljstvu, navodi se u priopćenju MUP-a HNŽ./HMS/

Najnovije