TRAVNIK Kulturna manifestacija “Andrićevi dani 2019.” od 9. listopada

Danima otvorenih vrata Memorijalnog muzeja “Rodna kuća Ive Andrića”, u Travniku 9. listopada započet će tradicionalna manifestacija “Andrićevi dani” koja će trajati sve do 9. studenoga.

Ova je manifestacija utemeljena 1976. godine, a njeni organizatori Hrvatsko kulturno društvo Napredak Travnik, Gradska biblioteka, Hrvatsko narodno kazalište Travnik, Edukacijski fakultet Univerziteta u Travniku, Centar za kulturu i Katolički školski centar “Petar Barbarić” učinili su sve da i ovogodišnji program bude na visokoj razini.

Ovogodišnji program manifestacije posjetiteljima će ponuditi promocije knjiga, predavanja, koncerte, te kazališne priredbe.

U okviru programa HKD Napredak Podružnica Travnik sudjeluje s dvije promocije knjige. U subotu 12. listopada bit će upriličena promocija knjige “Upoznajte sebe i život će vam biti ljepši” autorice Dinke Redžić dok će u ponedjeljak 14. listopada biti upriličena promocija 27. broja glasila “Glasilo za kulturu i informiranje”.


/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

HNL

Hajduk nakon velike drame s igračem više pobijedio Inter

U prvoj utakmici nastavka Prve HNL nakon gotovo tromjesečne stanke uzrokovane pandemijom koronavirusa Hajduk je na praznom Poljudu svladao Inter iz Zaprešića s 2:1...