TRANSPARENT IZ TUZLE KOJI JE DIGAO HRVATE NA NOGE: “Kolac za Čovu i ‘do jaja’ za Kolindu”

‘Glasom koji za Komšića damo, glogov kolac Čovi zabijamo. I zato ga k’o bosanska raja, i Kolindi zabijemo do jaja”, odvratna je to poruka s predizbornog skupa Demokratske fronte u Tuzli.

Ovaj transparent izvješen je u središtu Tuzle. Pored njega je mrtav hladan govorio Željko Komšić. Pored njega je posve mirno stajao Emir Suljagić. Ovaj transparent digao je Hrvate danas na noge. Ne samo one u BiH nego i one u Hrvatskoj, piše Poskok.info.

Nadamo se da je konačno otvorio oči Andreju Plenkoviću i SOA-i kako je konačno došlo vrijeme da SOA i MUP RH određeni broj huškača na Hrvate u BiH dodatno provjeri na granicama.

Inače, ako vlasti u RH ne učine to Hrvatska će ostati država Emira Hadžihafizbegovića. Države bosanske estrade. Aparat koji služi onima kojima poklone državljanstva. Onima koji zagovaraju da se Hrvate u BiH preglasa. Da ih se izbriše, upozorava Poskok./HMS/

1 COMMENT

  1. Šokiran sam, ali ne toliko primitivnim transparentom koliko sa Željkovim i Suljagićevim orgazmo pored bestijalnog teksta. Prosto, vraća vam se milo za drago; SRBE NA VRBE I SLIČNO!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

O IZVJEŠĆU VSTV U PARLAMENTU BiH

TEGELTIJA: Zastupnici ne razumiju podjelu vlasti

Predsjednik Visokog sudskog i tužiteljskog vijeća BiH (VSTV) Milan Tegeltija smatra da veliki broj zastupnika u Parlamentu BiH, osim na deklarativnoj ravni, suštinski ne...