TRAGEDIJA NA ZAGREBAČKOJ TREŠNJEVCI Mladi bračni par nađen mrtav, sumnja se da su se objesili

Za sada nema tragova koji bi upućivali da se radi o kaznenom djelu – sve je što se iz zagrebačke policije moglo doznati o tragediji koja je u utorak kasno navečer otkrivana u jednom stanu na zagrebačkoj Trešnjevci.

Naime, u stanu su mrtvi nađeni mlađi muškarac i žena, a neslužbeno se doznaje da je riječ o mladom bračnom paru. Isto tako neslužbeno se doznaje da su nađeni obješeni u hodniku, a policija za sada sumnja da je riječ o dvostrukom samoubojstvu.

Vrata stana su bila zaključana, a kako stan ima protuprovalna vrata, policija je u pomoć pozvala vatrogasce. Oni su dojavu dobili u 22.38 a kada su ušli u stan, šokirali su se prizorom kojeg su tamo zatekli. S obzirom na to da su policija i vatrogasci morali provaliti u stan, vjerojatno je neko od obitelji mladog bračnog para posumnjao da se nešto loše dogodilo te je pozvao policiju.

Vrijeme i točan uzrok smrti utvrdit će se obdukcijom na Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku kamo su tijela prevezena nakon završetaka policijskog očevida./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

DRVAR I GRAHOVO

Poništena dozvola Federalnog ministarstva okoliša i turizma, otpad će biti vraćen u Italiju

Federalno Ministarstvo okoliša i turizma poništilo je dozvolu za uvoz otpada firmi "Krom reciklaža" iz Drvara i naredilo njegovo vraćanje u Italiju.Također, kako je...