Hrvatski Medijski Servis
IZ MINUTE U MINUTU

Tragedija kod Mostara: Utopio se ronilac iz Slovenije

Ronilac iz  Kopra, iz Slovenije 33- godišnji Jakob Munih utopio se danas tijekom međunarodne vježbe u jezeru Salakovac kod Mostara, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Prema riječima dežurnog tužitelja na mjestu tragičnog događaja grupa ronilaca je imala vježbu na lokalitetu Crno vrelo, u blizini ribnjaka ‘Salmon’. Prilikom izronjavanja spomenuti ronilac je ostao bez daha, ispala mu je pumpica kojom je dobivao kisik, i sve se ostalo zbilo u tako kratkom vremenu, saznaje mostarski portal Bljesak.info.

Izvukli su ga na kopno, pozvali Hitnu pomoć, te se odmah pristupilo pokušaju reanimacije. Svi pokušaji su bili bezuspješni, te su liječnici oko 13 sati konstatirali smrt.

Na lice mjesta izašli su pripadnici PU Mostar – PP Sjever, kao i dežurni tužitelj, koji su izvršili očevid.

Ronilački klub iz Mostara je bio domaćin regionalnoj vježbi. “Na ovoj vježbi sudjelovali su ronioci iz Srbije, BiH i Slovenije, a kao što vidite vježba je završila tragično za člana jednog ronilačkog kluba iz Slovenije”, rekao je za Bljesak. info Esad Humo ispred ronilačkog kluba iz Mostara.

 

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte