TRAGA SE ZA UBOJICOM ZENIČKOG KICK-BOKSAČA Policija osumnjičila 21-godišnjeg MMA borca

Policijski timovi Sektora kriminalističke policije i Policijske uprave I u Zenici poduzimaju intenzivne aktivnosti na terenu sa ciljem otkrivanja osobe koja se sumnjiči za ubojstvo 33-godišnjeg kick-boksača Džemala Mahmića, koji je ubijen jutros iz vatrenog oružja u Zenici.

Kako je potvrđeno iz Ministarstva unutarnjih poslova ZDŽ, osumnjičeni za ovo kazneno djelo je u bijegu, te se radi na njegovom lociranju i uhićenju.

Iz MUP-a ZDŽ nisu mogli službeno govoriti o identitetu osumnjičenog za ubojstvo, a neslužbeno se moglo čuti da je jedna od policiji interesantnih osoba 21-godišnji Anto P., mladić koji posljednjih godina postiže zapažene rezultate u MMA borilačkim vještinama.

U službenim policijskim prostorijama u toku je saslušavanje svjedoka jutrošnje pucnjave, kao i drugih osoba koje bi policiji mogle dati određena saznanja o ovom slučaju.

Pucnjava u kojoj je smrtonosne ozljede zadobio Mahmić dogodila se jutros u 9.15 sati u zeničkoj buregdžinici “Lađana” u zeničkoj ulici Londža.

Mahmić je sa teškim ozljedama prebačen u Županijsku bolnicu, čiji liječnici su uzalud pokušavali da ga spase, te je ubrzo nakon prijema i preminuo.

Ubijeni Mahmić je bio akter više obračuna proteklih godina, od ubojstva prolaznika Amera Pivića, do ranjavanja Sanjina K. u Babinoj Rijeci, kad je kratko bio u bijegu. Bivši šampion u dva navrata je napadan od kriminalnih grupa, piše Faktor.

U svojim iskazima medijima i u javnosti je tvrdio “da je reagiro braneći mladiće koji su dolazili u boksački klub u kojem je radio jer nije mogao šutiti na maltretiranje omladine koja je trenirala u klubu od strane lokalnih dilera i kriminalaca”.

Nisu poznati povodi, ni uzroci za kasnije obračune, ali u posljednja tri registrirana u medijima on je bio predmet napada i pokušaja ubojstva.

Očigledno da je netko kome se Mahmić “debelo zamjerio” ovaj put uspio u svojoj nakani.

Bio je višestruki europski, balkanski i bh. prvak u kick-boksu./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije