Tom Hanks otkrio kako se osjeća dva tjedna nakon dijagnoze koronavirusa

Slavni američki glumac Tom Hanks i njegova žena Rita Wilson poručili su da se osjećaju bolje nakon dvotjednog boravka u bolnici i samoizolacije zbog zaraze koronavirusom.

Hej, društvo, prošla su dva tjedna otkako smo dobili prve simptome i bolje nam je, objavio je glumac u poruci obožavateljima na društvenim medijima.

Višestruki oskarovski laureat i njegova žena razboljeli su se za vrijeme snimanja biografskog filma o Elvisu Presleyu na australskom Gold Coastu.

Liječili su se u bolnici i potom su prošlog tjedna otpušteni u samoizolaciju. Snimanje je u međuvremenu obustavljeno.

U danas objavljenoj poruci Hanks je također pozvao obožavatelje da slušaju savjete o suzbijanju pandemije, podupirući nastojanja SAD-a i Australije da suzbiju širenje virusa odvraćanjem građana od okupljanja na popularnim javnim mjestima.

Kada se izolirate, ne prenosite nikome virus niti ga itko prenosi vama. Zvuči razumno, zar ne?.

Malo će potrajati ali ako brinemo jedni za druge i pomažemo si kad god možemo i odreknemo se dijela komoditeta… brzo prođe. Možemo mi to, poručio je glumac./HINA/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

U FRANCUSKOJ SAMO DANAS 1417

U svijetu od koronavirusa umrlo preko 80.000 ljudi

Tijekom utorka je svijet prešao prag od 80.000 mrtvih od koronavirusa.Diljem svijeta je od koronavirusa preminulo 81.248 ljudi. Ukupno je dosad oboljelo više od...