DRUGI PIŠU

Tko je umjesto Jelke Milićević potpisao odluku za nabavu opreme u ime FUCZ-a vrijednu 7 milijuna KM

Prvog travnja ove godine potpisana je odluka o nabavci materijala i opreme u vrijednosti sedam milijuna KM, što je odobreno Federalnoj upravi civilne zaštite. Iako je zapovjednica Kriznog stožera FBiH ministrica Jelka Milićević, ona nije potpisala tu odluku.

“Odobrava se Federalnoj upravi civilne zaštite da izvrši nabavu materijala i opreme iz sredstava posebne naknade za zaštitu od prirodnih i drugih nesreća u 2020. godini u ukupnom iznosu 7.000.000 KM”, navedeno je u odluci Kriznog stožera, prenosi Klix.

Ovom odlukom je zadužen FUCZ da provede javnu nabavu u skladu s priopćenjem Agencije za javne nabave od 17. ožujka 2020. te nakon provedenog postupka izvijesti Federalni stožer civilne zaštite.

Foto: Klix.ba

Ono što je zanimljivo u odluci je da zapovjednica Milićević nije potpisala odluku o utrošku 7 milijuna KM već je to neko učinio umjesto nje.

Pitanje je li osoba koja se u ime ministrice Milićević potpisala bila ovlaštena, s obzirom na to da na ovoj poziciji Jelka Milićević ne nastupa kao ministrica već kao zapovjednica Kriznog stožera.

Treba istaknuti da se radi o novom Kriznom stožeru, koji je promijenjen krajem ožujka, a broj članova je smanjen na devet osoba./HMS/

Najnovije

PREDSJEDNIK HSS BiH

KARAMATIĆ ZA BHRT: Mogu oni pričati koliko hoće o stoljetnoj Bosni, ali BiH je nastala u Daytonu

Apeliram na bošnjačke predstavnike ako žele sačuvati državu, da još postoji mogućnost dogovora. Hrvati i Srbi se ne žele pripojiti i ni Srbiji ni...