Titula najboljeg borca, pehar i 10 medalja u rukama Cro Stara

Mostarski taekwondo klub Cro Star, kojeg vodi trenerica Klaudia Marić, nastupio je na državnom prvenstvu u taekwonduu s 12 natjecatelja, koji su se izborili za 10 medalja, pehar u ekipnom plasmanu i titulu najboljeg borca državnog prvenstva.

Državno prvenstvo u taekwonduu, na kojem je sudjelovalo 260 natjecatelja iz cijele Bosne i Hercegovine održano je u Visokom 21. ožujka.

Državni prvaci su postali Dominik Granić (mlađi kadet), Hrvoje Marijanović (stariji kadet) i Andrea Begić (juniorka). Svo troje je imalo izvrsne nastupe, dominirali su svojom kategorijom, zbog čega su zasluženo ponijeli titulu najboljih u državi.

Državni vice-prvaci su Toma Bevanda (mlađi kadet), Lora Milićević (starija kadetkinja), Matej Weber (junior), Miran Đorđevski (senior), Damir Šunjić (senior). Đorđevski i Šunjić su zadobili ozljede, zbog kojih finalne borbe nisu mogli odraditi sukladno svojim mogućnostima.

Broncu su osvojili Adrian Granić (mlađi kadet) i Teo Jergović (senior) i time zauzeli treće mjesto na ljestvici najboljih u državi.

Andrea Begić se pored titule državne prvakinje okitila i titulom najbolje juniorke državnog prvenstva, dok su seniori, usprkos ozljedama, odradili izvrstan posao i osvojili pehar za 3. mjesto u ekipnom poretku seniora.

Na ovom državnom prvenstvu su još nastupili David Marijanović i Lea Marić, koji se usprkos dobrom nastupu nažalost nisu uspjeli izboriti za medalju./HMS/

Najnovije

DR. PAVLIČIĆ UPOZORAVA

Zatvorite kovčeg, Amfilohijevo tijelo je leglo zaraze

Doktorica Kliničkog centra Crne Gore (KCCG) Nevenka Pavličić obratila se predsjedniku Nacionalnog koordinacionog tijela tražeći od njega da izda nalog da se zatvori kovčeg...