Titula najboljeg borca, pehar i 10 medalja u rukama Cro Stara

Mostarski taekwondo klub Cro Star, kojeg vodi trenerica Klaudia Marić, nastupio je na državnom prvenstvu u taekwonduu s 12 natjecatelja, koji su se izborili za 10 medalja, pehar u ekipnom plasmanu i titulu najboljeg borca državnog prvenstva.

Državno prvenstvo u taekwonduu, na kojem je sudjelovalo 260 natjecatelja iz cijele Bosne i Hercegovine održano je u Visokom 21. ožujka.

Državni prvaci su postali Dominik Granić (mlađi kadet), Hrvoje Marijanović (stariji kadet) i Andrea Begić (juniorka). Svo troje je imalo izvrsne nastupe, dominirali su svojom kategorijom, zbog čega su zasluženo ponijeli titulu najboljih u državi.

Državni vice-prvaci su Toma Bevanda (mlađi kadet), Lora Milićević (starija kadetkinja), Matej Weber (junior), Miran Đorđevski (senior), Damir Šunjić (senior). Đorđevski i Šunjić su zadobili ozljede, zbog kojih finalne borbe nisu mogli odraditi sukladno svojim mogućnostima.

Broncu su osvojili Adrian Granić (mlađi kadet) i Teo Jergović (senior) i time zauzeli treće mjesto na ljestvici najboljih u državi.

Andrea Begić se pored titule državne prvakinje okitila i titulom najbolje juniorke državnog prvenstva, dok su seniori, usprkos ozljedama, odradili izvrstan posao i osvojili pehar za 3. mjesto u ekipnom poretku seniora.

Na ovom državnom prvenstvu su još nastupili David Marijanović i Lea Marić, koji se usprkos dobrom nastupu nažalost nisu uspjeli izboriti za medalju./HMS/

Najnovije

SAD

Optužen lijevi aktivist koji je pozivao na paljenje Kongresa

Prošlog tjedna u glavnom gradu SAD-a održao se veliki prosvjed kojeg je organizirao tim aktualnog predsjednika Donalda Trumpa povodom potvrde imenovanja Joe Bidena novim...