POZNATI HRVATSKI PJEVAČ

Thomson poručio biračima za koga bi trebali glasovati, prepoznajete li o kojoj se političkoj opciji radi?

Pjevač Marko Perković Thompson pozvao je svoje obožavatelje da izađu na izbore te im pritom poručio za koga trebaju glasati.

Thompson tako poziva na biranje onih “koji su se iskazali u stvaranju hrvatske države i njenoj obrani u Domovinskom ratu”.

U objavi na Facebook profilu navodi kako se ne smije dopustiti da na vlast dođu stranke i pojedinci koji su “demonstrativno napustili Hrvatski sabor prilikom izglasavanja hrvatske neovisnosti” ili “oni koji su pasivno promatrali kalvariju njenog stvaranja i Domovinskog rata, a danas bi htjeli s njom upravljati”

Objavu Thompsona prenosimo u cijelosti:

Dragi prijatelji,

nalazimo se pred još jednim vrlo važnim izborima za zastupnike u Hrvatskom saboru pa imam potrebu obratiti Vam se i pozvati Vas da svakako izađete na ove izbore.

Birajmo ljude koji su se iskazali u stvaranju hrvatske države i njenoj obrani u Domovinskom ratu. “Ako su je bili kadri stvoriti i obraniti, bit će kadri s njom i upravljati”.

Birajmo ljude za koje smo sigurni da će se zalagati za kršćanska načela i očuvanje svih naših vrednota.

Na političkim listama koje nam se nude pronađimo takve ljude, oni postoje i zato dobro promislimo kome dati glas.

Nemojmo dopustiti da na vlast dođu oni pojedinci, stranke i njihovi sljedbenici, koji su demonstrativno napustili Hrvatski sabor prilikom izglasavanja hrvatske neovisnosti, kao ni oni koji su pasivno promatrali kalvariju njenog stvaranja i Domovinskog rata, a danas bi htjeli s njom upravljati.

Zato bez obzira na sva lutanja i pogreške koje smo prošli, moramo nastaviti onim putem kojim smo započeli devedesetih.

“…Sve bi’ dao da je vidim

ponosnu i lijepu k’o u snovima…”

Bog i Hrvati

M.P. Thompson

/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

Obavijest poljoprivrednicima u HB županiji: Uništavajte ovaj korov

Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Hercegbosanske županije obavještava poljoprivrednike da ambrozija (Ambrosia artemisifolia L.) predstavlja opasan jednogodišnji korov koji brzo raste, obično do 150...