POPULARNI PJEVAČ

THOMPSON SE OBRATIO MOSTARCIMA: Oni su moji prijatelji! Izađite i podržite ih!

Mostarci će 20. prosinca 2020., nakon 12 punih godina, izaći na birališta i izabrati gradonačelnika i članove gradske skupštine.

Predizborna kampanja ulazi u završnu fazu, a Mostarcima se putem videa javio Marko Perković Thompson koji je pozvao građane grada na Neretvi da izađu na izbore.

Popularni pjevač pozvao je Mostarce da izađu na izbore i podrže listu HDZ-a BiH koju nosi dr. Mario Kordić te, kako je naglasio Thompson, njegov prijatelj i suborac Antonio Braco Zelenika.

“Pozdrav Mostaru. Znam da se nakon 12 godina održavaju izbori u Mostaru pa ovom prigodom pozdravljam svoga prijatelja, suborca, maloljetnog dragovoljca, domoljuba, čovjeka koji ne zna izdati, Antonija Bracu Zeleniku, te mu dajem potporu na izborima za Gradsko vijeće grada Mostara.

Svakako pozdravljam i dajem potporu nositelju liste za grad Mostar, doktoru Mariju Kordiću, i svim njegovim kandidatima.

Dragi prijatelji, ne treba posebno napominjati koliko su važni izbori za naš narod, zato pozivam sve simpatizere i prijatelje da izađu na ove izbore i daju potporu ovim kandidatima.

Sve vas iskreno pozdravljam i nadam se da ćemo se uskoro vidjeti u Vašem i mom Mostaru. Živjeli.”

Video možete pogledati na OVOM LINKU. /HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

RADOVI NA DIONICI TARČIN- IVAN U PUNOM JEKU

Evo kada bi autocesta trebala stići od Tarčina do granice Bosne s Hercegovinom

Radovi na poddionici autoceste na Kordidoru 5 C Tarčin – Ivan su u punom jeku, prenosi Hrvatski Medijski Servis. Poddionica je podijeljena na dva...