THACI: Prošetao sam sjeverom Kosova, provozao se čamcem po Gazivodama i popio kavu sa Srbima

Predsjednik Kosova, Hashim Thaci, je izjavio kako je danas imao čast prošetati po sjeveru Kosova, da čamcem obiđe jezero Gazivoda i istakao da je to dio teritorije Republike Kosovo. U obraćanju medijima na jezeru Gazivoda Thaci je rekao da je prilikom posjete imao posebne emocije obilazeći ovaj dio Kosova.

Kosovski predsjednik je rekao da vodstvo zemlje i on osobno kao predsjednik rade za novo, euroatlantsko, multietničko Kosovo.

“Sreo sam se sa nekim lokalnim Srbima sa kojima sam u prijateljskom i srdačnom razgovoru popio kavu. Ja služim svim građanima Kosova“, rekao je Thaci.

Zajedno s Thacijem u posjeti Gazivodama i prelazu Brnjak su bili ministar financija Bedri Hamza, direktor Kosovske obavještajne agencije Shpend Ahmeti i direktor Kosovske policije Rashit Calaj.

Agencija Beta saznaje da su se svi pripadnici Rosu povukli sa sjevera i vratili u svoje baze kada je Thaci završio posjetu Gazivodama i Brnjaku./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

NOSITELJICA LISTE HDZ U 11. IZBORNOJ JEDINICI

BUŠIĆ: Hrvatska će i dalje pomagati HNK Mostar

Državna tajnica Ministarstva vanjskih poslova Republike Hrvatske i nositeljica liste za 11. izbornu jedinicu na predstojećim izborima u Hrvatskoj Zdravka Bušić posjetila je u...