TEŠKA NESREĆA U DALMACIJI: U sudaru dva autobusa i automobila jedna osoba poginula, 9 ozlijeđenih

Jutros oko 07:30 sati došlo je do teške prometne nesreće na staroj kliškoj cesti, javlja policija.

Poginula je jedna osoba, a devet ih je ozlijeđeno. U nesreći su sudjelovala dva autobusa i osobni automobil. Prema prvim informacijama, nitko od ozlijeđenih nije životno ugrožen.

​”Većinom se radi o ozljedama koje putnici u autobusu zadobiju nakon što poslije sudara popadaju po podu. Možda će biti jedan lom podlaktice, što se računa kao teža ozljeda s obzirom na to da se svaki lom tretira kao teža ozljeda. Svih devet putnika su trenutno na obradi u bolnici, pa će se vidjeti koje su točno ozljede zadobili”, izjavio je liječnik Miho Sušić iz splitskog KBC-a za Hinu.

Kako Dalmacija Danas doznaje, preminula je jedna ženska osoba, a jedan od autobusa je vojni autobus. U vojnom autobusu bili su vojnici, a u drugom autobusu djeca koja su išla u školu.

Prema izjavama svjedoka, do nesreće je došlo kada je, iz još neutvrđenih razloga, automobil podletio pod autobus, a vozač autobusa je, u pokušaju da izbjegne sudar, naletio na drugi autobus. Preminula je vozačica osobnog automobila.

Hrvatski autoklub javlja kako je županijska cesta ŽC6253 Solin-Klis – “stara kliška cesta” – zatvorena za promet./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

POTRESNO

“Ćale, ovo je zbog tebe jer si umro a nije bilo respiratora”

Reporterka televizije N1 zabilježila je ispred Skupštine Srbije potresnu ispovijest Petra Đurića, sina poznatog umjetnika Ljubiše Đurića, koji je preminuo od korone. On je,...