SJEDNICA ZD PARLAMENTA BiH

TEGELTIJA: ANP više ne postoji kao dokument u Vijeću ministara BiH

Godišnji nacionalni plan (ANP) više ne postoji kao dokument u Vijeću ministara BiH jer o njemu nije moguće razgovarati. Kazao je to na današnjoj sjednici Zastupničkog doma Parlamenta BiH predsjedatelj Vijeća ministara Zoran Tegeltija, odgovarajući na pitanja zastupnika.

To je obrazložio činjenicom da je Vijeće ministara donijelo zaključak da se na Vijeću ministara ne razmatraju dokumenti za koje se predlagač nije izjasnio. ANP je dokument o kojem u Vijeće ministara nije stiglo izjašnjenje predlagača, prenosi Avaz.ba.

– Dokument ANP je jedan od onih 450 aktivnih predmeta koje sam našao u Vijeću ministara. Svi ti dokumenti vraćeni su predlagačima. Dio je povučen, dio zadržan u Vijeću ministara. Predlagač se o ANP nije izjasnio. Svi predmeti o kojima se predlagači nisu izjasnili, su povučeni, pa tako i taj dokument. ANP ne postoji u Vijeću ministara i o njemu nije moguće razgovarati – rekao je Tegeltija.

Zastupnici će danas, inače, razmatrati čak 41 točku dnevnog reda, među kojima su brojna izvješća i informacije o radu državnih institucija.

Tako će Zastupnički dom raspravljati o godišnjem izvješću iz oblasti poljoprivrede, ishrane i ruralnog razvoja BiH, o izvješću o radu Ureda za razmatranje žalbi BiH…/HMS/

spot_img

Najnovije

spot_img