Tečaj copywritinga i SEO copywritinga u svrhu promoviranja kulturnih aktivnosti, događanja i projekata

HKD Napredak Glavna podružnica Mostar organizira Tečaj copywritinga i SEO copywritinga u svrhu promoviranja kulturnih aktivnosti, događanja i projekata.

HKD Napredak Glavna podružnica Mostar u suradnji s Narodnom knjižnicom HNŽ-a u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače organizira Tečaj pisanja tekstova iz područja copywritinga i SEO copywritinga koji će svoj prvi susret imati u ponedjeljak, 8. travnja 2024. godine u 19:30 sati u prostorijama čitaonice.

Kroz osam susreta polaznici tečaja će teorijski i praktično svladati pisanje sadržaja za tekstove iz područja copywritinga: razne objave za društvene mreže, PR tekstove, službene emailove i newslettere kao i blog tekstove koji će biti svojevrsna kruna cijelog tečaja koji je pomogao mnogima da uđu u svijet copywritinga.

Također, polaznici tečaja upoznat će se i sa SEO copywritingom te će naučiti kako istražiti ključne riječi kao i kako napisati jedan SEO tekst, tj. tekst optimiziran za internetske tražilice.

Tečaj copywritinga vodi diplomirani novinar i profesionalni SEO copywriter Marko Suton, član HKD Napretka, Glavne podružnice Mostar.

Prijave za tečaj copywritinga i SEO copywritinga možete izvršiti prijavom s imenom i prezimenom te kratkim CV-em na mail makasuton@gmail.com, najkasnije do petka, 5. travnja.

Po završetku tečaja polaznicima će biti uručen certifikat o položenom tečaju pisanja tekstova iz područja copywritinga i SEO copywritinga, a u svrhu promoviranja kulturnih aktivnosti, događanja i projekata te će svi polaznici vladati stečenim znanjem koje će im biti preneseno.
Mediji su pozvani zabilježiti početak tečaja, a voditelj tečaja, Marko Suton, dat će izjavu./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img