Tajči polaznicima tečaja od preko 4.500 KM otkrila da je seksualno zlostavljana u mladosti

Tatjana Cameron Tajči krenula je stopama Ane Bučević. Bivša glazbena zvijezda sada organizira “transformacijska krstarenja” za koje na njenim službenim stranicama već postoji i lista čekanja za sljedeću godinu.

Provedite tjedan dana ploveći hrvatskom obalom i ponovno otkrijte kako živjeti život za koji ste stvoreni. Domaćica, nagrađivana glazbena umjetnica, motivacijska govornica i trenerica transformacije, Tatiana Tajči Cameron, vodit će vas kroz tjedan dana dugu fizičku, mentalnu, emocionalnu i duhovnu detoksikaciju, stoji u opisu krstarenja nazvanog “Tajci’s Transformational Retreat and Sea Cruise”, prenosi Index.hr.

Na službenim stranicama programa može se pronaći i dio posvećen Tajči, u kojem je bivša pjevačica progovorila o sebi te otkrila dosad nepoznate detalje iz svog života. U kratkoj biografiji napisala je da je u mladosti bila seksualno zlostavljana.

Kao mama trojice sinova i kreativna poduzetnica, svakodnevno se nosim s mnogo stresa. Kroz život sam se nosila i s nekim zaista velikim stvarima: izgubila sam muža i oca zbog raka; godinama sam se borila s depresijom i tjeskobom, kao tinejdžerica sam doživjela seksualno zlostavljanje i borila se da ponovno zavolim sebe i vratim samopouzdanje, napisala je Tajči.

Odrastajući u Hrvatskoj, usvojila sam neke veoma jednostavne, ali ljekovite navike, poput važnosti dijeljenja hrane i vina s prijateljima, obitelji, ali i strancima; uživanja u dugim zdravim obrocima; polaganog i dubokog disanja; uzimanja vremena za razmišljanje; pjevanja, plesa i smijeha; povezivanja s prirodom i međusobnog povezivanja, kao i povezivanja s Bogom. Ovo ću vam ponuditi na ovom 8-dnevnom odmoru, poručila je zainteresiranima.

Ovogodišnje krstarenje upravo se događa, od 14. do 21. rujna. Slobodna Dalmacija piše da paket za jednu osobu navodno košta 17.000 kuna (više od 4.500 KM), a oni koji žele i apartman na brodu, trebaju platiti dodatnih 8 tisuća./HMS/

Najnovije