TRANSFERI

Tabloidi najavljuju transfer Modrića u Manchester City, Guardiola ga želi besplatno

Luka Modrić ugovorno je za Real Madrid vezan do kraja aktualne sezone. I dok relevantni španjolski izvori navode da je kapetan hrvatske reprezentacije pred pragom novog produljenja suradnje sa španjolskim velikanom, tamošnji, ali i engleski tabloidi navode moguće drugačije rasplete tih pregovora, piše Index.hr.

Tako The Sun, pozivajući se na španjolske izvore, navodi da bi se Modrić mogao vratiti u Premier ligu, odnosno doći u Manchester City. Spominje se i da je spreman odbaciti ponudu Newcastlea, koji osvježen kapitalom cilja dolaske nogometnih zvijezda te se prije odlaska u MLS zaustaviti u Manchesteru. Potom bi, kao što je to napravio i Frank Lampard, zaigrao za New York City.

Prvo Manchester, onda New York

U istom tekstu se navodi i da Manchester City, koji bi pokušao iskoristiti činjenicu da je Modrić na kraju sezone slobodan igrač, nije jedini klub koji bi volio dovesti hrvatskog kapetana. Istom se nada i Manchester United.

Modrić je u više navrata rekao da se i dalje vidi u Real Madridu, a i klubu bliska Marca pisala je da se Modriću sprema produljenje ugovora te da bi on i sljedeće sezone trebao biti dio Realove svlačionice.  Trener momčadi Carlo Ancelotti nedavno ga je nazvao spektakularnim, uz Tonija Kroosa najboljim veznjakom svijeta./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

BEOGRAD

Sin srbijanske političarke skočio kroz prozor stana na petom katu

Stravična vijest stiže iz Beograda. Naime, 25-godišnji sin (J.I.) srbijanske političarke Sande Rašković Ivić, preminuo je nakon što je skočio kroz prozor stana u...