Sveučilište u Mostaru obilježava 42. obljetnicu postojanja

U povodu 42. obljetnice mostarskog Sveučilišta, od 9. do 13. prosinca bit će upriličena manifestacija “Dani Sveučilišta”.

U sklopu programa, među ostalim, bit će održana promocija deset brojeva “Universitas Mostarensis”, otvaranje radionica za obradu metala i stakla na Akademiji likovnih umjetnosti Široki Brijeg, dodjela Rektorove nagrade i dodjela ugovora o radu novim asistentima, promocija doktora znanosti, dodjela plaketa Sveučilišta u Mostaru, promocija publikacija mostarskog Sveučilišta te dodjela plaketa Studentskog zbora i predstava “Dođite, doćemo”.

Svečana sjednica Senata bit će održana u četvrtak, 12. prosinca, u amfiteatru Sokrat Filozofskog fakulteta, s početkom u 11 sati.

Sva događanja su otvorena za javnost, najavili su organizatori./Fena/HMS/

Najnovije

MOSTAR

Helikopter sletio na Stadion pod Bijelim Brijegom; pacijent hitno prebačen u inozemstvo; radi se o vlasniku FEAL-a Jozi Bogdanu?

Helikopter je u utorak popodne sletio na stadion Pod Bijelim Brijegom u Mostaru. Kako piše Bljesak.info, povod spuštanja helikoptera je hitni medicinski transport. Unesrećeni pacijent je,...