Hrvatski Medijski Servis

SVEUČILIŠTE U MOSTARU Filozofski fakultet promovirao 204 diplomanta

Foto: Stojan Lasić

Svečana promocija gdje su dodijeljene 204 diplome studentima koji su završili studij na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru održana je u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače. Od 204 diplome, 118 je prvostupnika i 86 magistra struke.

Diplomanti su stekli zvanja profesora, diplomiranih novinara, diplomiranih socijalnih radnika te menadžera odnosa s javnošću.
Studentima koji su završili studij na ovom fakultetu te njihovoj obitelji i prijateljima obratio se rektor Sveučilišta u Mostaru prof. dr. Zoran Tomić.

– Sutra na tržištu rada nemojte čekati da bolja budućnost dođe sama od sebe jer to se neće dogoditi. Ne, vi ste tu da je oblikujete na svojim radnim mjestima u školama, knjižnicama, uredima za odnose s javnošću, novinarskim redakcijama, lektorskim službama, centrima za socijalni rad, javnoj upravi, privatnom poduzetništvu – poručio je rektor uz čestitke kako njima, tako i
roditeljima.

Dekan Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Ivica Musić je rekao kako je Europa još uvijek svjesna sadržajne gustoće društvenih i humanističkih znanosti i shvaća kako se samo u susretu raznolikosti može začeti punoća nove civilizacije te obnovljenog humanizma koji će preuzeti odgovornost za budućnost, piše Večernji list BiH.

Dekan je poželio diplomantima cjelovitost duha, ljubav prema znanju i kulturi, čestitost mišljenja i jednostavnost života nezagađenog svakovrsnom ideologijom./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte