HRVATSKA

Svećenik koji je istukao časnu sestru pušten iz zatvora pa istukao drugu ženu

Nekoliko dana nakon što je izašao iz zatvora u koji je poslan zbog fizičkog napada na časnu sestru, svećenik Domagoj Kelava iz Sukošana istukao je drugu ženu, neslužbeno doznaje Index. Navodno se radi o ženi koja je svjedočila prvom napadu.

Žena je završila u bolnici. Napad se dogodio 17. svibnja oko 00:10 sati.

“Nakon što je jučer, 17. svibnja 2022. godine zadarska policija zaprimila saznanja o narušavanju javnog reda i mira u Sukošanu, tijekom dana provedeno je kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 43–godišnjakom.

Sumnjiči ga se da je jučer, oko 00.10 sati u Sukošanu u Ulici Hrvatskih branitelja prvo verbalno napao, a potom i fizički nasrnuo na 43-godišnjakinju.

U Općoj bolnici Zadar oštećenoj je pružena liječnička pomoć te je utvrđeno kako je lakše ozlijeđena.

Zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, izazvanog naročito drskim i nepristojnim ponašanjem, osumnjičenik će danas uz Optužni prijedlog biti prepraćen na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru”, navela je policija o ovom slučaju.

Na slobodu pušten prije 10 dana

Podsjetimo, svećenik Domagoj Kelava na slobodu je pušten prije deset dana. Prije jučerašnjeg napada fizički je nasrnuo na časnu sestru.

Optužnim prijedlogom policija župnika tereti da je u Sukošanu, ispred župnog ureda, u vidno alkoholiziranom stanju najprije glasno vičući verbalno napao 70-godišnju časnu sestru D. A. psujući je riječima: “Jeb** ti mater!”, da bi je potom udario zatvorenom šakom po licu, uslijed čega je časna pala na tlo.

Nakon toga se udaljio u župni ured, a časna sestra je zbog udarca i pada na tlo zadobila vidljive ozljede lica i ogrebotine na laktu lijeve ruke./HMS/

1 COMMENT

  1. Takav čovjek ne bi smio biti ni svećenik, jer sve što radi je suprotno vjeri. a sad da ne govorimo o ljudskim i moralnim vrijednostima takve osobe 🙁

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije