RTG U NOVOM PROSTORU Čović najavio skoro otvaranje i novih prostorija RTV Herceg Bosne

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora dr. Dragan Čović i najstariji djelatnik Radija Tomislavgrad Ilija Ljubičić, danas su simboličnim presijecanjem vrpce službeno otvorili nove prostorije Radija Tomislavgrad, javlja Hrvatski Medijski Servis.

Svečanosti je uz  Čovića nazočila i Borjana Krišto, zamjenica predsjednika HDZ-a BiH i predsjedateljica Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH, te dužnosnici HDZ-a BiH sa svih razina izvršne i zakonodavne vlasti u BiH, predstavnici gospodarskog, društvenog i vjerskog života Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Obraćajući se prilikom svečanog otvaranja  Čović je kazao kako ima više razloga da se na poseban način obilježi otvaranje novih prostorija, koji su jedna mjera, koju treba nastojati ostvariti u svakom djelu života.

„27 godina vašeg života, vi najbolje znate kako je to bilo, uspona i padova i na koji ste se način borili da pratite tehnološki razvoj. Koliko god je išao naprijed, i evo ovaj Radio, od srca vam čestitam što ste dali truda i od gradske, općinske, županijske organizacije i svih onih koji su izvana pomagali da danas imamo ove prostorije. Mnogi bi kazali da bez jezika nema naše kulture, a bez jezika i kulture nema ni identiteta hrvatskog naroda u BiH. S te strane drago mi je da ste spomenuli više puta i Radio televiziju Herceg-Bosne. Vjerujem da ćemo na sličan način uskoro obilježiti i otvaranje novih prostora u Mostaru, Radio-televizije Herceg Bosne“, kazao je Čović te dodao:

-Uposlenicima prije svega želim, da u novim uvjetima lakše obavljaju svoje poslovanje, čestitam na naporu, na svemu onome što ste radili 27. godina i vjerujem da će te još dugo veseliti sve nas koji vas slušamo, istaknuo je  Čović.

Prisutnima su se obratili i načelnik općine Tomislavgrad Ivan Vukadin i ravnatelj Radija Tomislavgrad Mate Radoš. Fra Gabrijel Mioč blagoslovio je nove prostorije uređaje i sve ljude./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

VRSALJKO NIJE NASTUPIO

Atletico uvjerljiv protiv Mallorce

Nogometaši Atletica učvrstili su na trećoj poziciji Primere pobjedom na svojoj Wandi nad Mallorcom 3-0 u prvoj utakmici 34. kola.Alvaro Morata je iz penala...