Hrvatski Medijski Servis

SUTRA U MOSTARU Grabar – Kitarović i Dodik na dodjeli nagrade “Večernjakov pečat”

Na Manifestaciji “Večernjakov pečat”, koja će biti održana sutra u Mostaru, organizatori su najavili prisustvo predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika i predsjednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović.

“Večernji list”, izdanje za BiH, koji organizira ovaj prestižni događaj izbora ličnosti godine, najavio je da će manifestaciji nazočiti i predsjedavajući Vijeća ministara u tehničkom mandatu Denis Zvizdić, predsjedavajuća Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Borjana Krišto, zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda BiH Dragan Čović i drugi predstavnici vlasti sa svih razina iz BiH i Hrvatske.

Nagrade za ličnost godine dodjeljuju se u 15 kategorija, a najavljen je i bogat zabavni program, te nastup Zdravka Čolića.

“Nakon 18 godina jasno je da je “Večernjakov pečat” prepoznat kao nezaobilazan događaj u kreiranju pozitivnijeg društvenog ambijenta. “Večernjak” je i ovaj put nominacijom 150 kandidata pokazao da ne odustaje od promocije uspjeha, humanizma, znanja, odnosno vrijednosti kojima svi težimo i cijenimo, bez obzira na politička, vjerska ili bilo koja druga uvjerenja”, naveli su organizatori.

Manifestacija će biti održana u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru od 20.30 sati./Srna/HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte