POVEZANA S MILANOM POPOVIĆEM

Sutkinja koja je Severini uzela sina dobila darove od 330.000 eura

Sutkinja Tea Golub, koja je presudila da sin Severine Kojić živi s ocem Milanom Popovićem, našla se u središtu skandala nakon otkrića da je bila na luksuznom odmoru u istom hotelu u kojem je bio i srpski biznismen.

Mnogi su doveli u pitanje odakle joj novac za sedmodnevno zimovanje koje košta kao njene dvije plaće, pa je ona odlučila pokazati svoju imovinsku kartu. Bolje bi bilo da to nije uradila, jer je navukla na sebe još veći gnjev javnosti, piše “Kurir”.

Kako je navela, s plaćom u Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu od oko 1.700 eura ona posjeduje impozantnu imovinu, o kojoj bi svaki prosječan Hrvat mogao samo sanjati. Međutim, ona to nije stekla, nego dobila na poklon, kako tvrdi.

U imovinskoj kartici Tee Golub piše da posjeduje stan od 103 kvadrata u Zagrebu, vrijedan 200.000 eura, i 19 kvadrata garaže, čija je cijena skoro 23.000. Za obje nekretnine navela je da su dobivene na poklon. Sat od 4.000 eura i ostali nakit od 5.500 eura također je dobila na poklon. U dvije banke, kako je napisala, posjeduje ukupnu štednju od 98.000 eura. I to je navela kao poklon.

Vrijedne pokretne stvari

Mnogo više imovine posjeduje suprug Tee Golub, za kojeg nije navela ni kako se zove, ni čime se bavi. Prema onome što je sutkinja napisala u imovinskoj kartici, on je suvlasnik oranice i kuće vrijednosti od po 10.000 eura, kuće od 361 kvadrat u Zagrebu, čija je cijena 340.000 eura.

Pod rubrikom “izvor stjecanja kuće” navode se prihod od nesamostalnog rada, kredit i poklon. Iz toga proizilazi da je dio novca uštedio od plaće, drugi dio dobio, a treći platio kreditom koji je već otplaćen. Partner sutkinje ima i vrijedne pokretne stvari. Navedena je njegova kolekcija satova od 20.000 eura, koju je sam kupio, kao i violina od 6.700 eura, koju je dobio. On posjeduje i dionice u tri trgovačka i investicijska fonda.

U jednom ima deset posto udjela (vrijednost 900.000 eura), što mu je poklonjeno, dok u drugom fondu ima 65 posto kapitala (39.000 eura) i u trećem je suvlasnik ukupne vrijednosti dionica od 26.000 eura. Naravno, i suprug Tee Golub ima štednju u dvije banke. U jednoj čuva 42.000 eura, u drugoj 6.000, a posjeduje i dva životna osiguranja od 36.000 i 40.000 eura. Sve ovo partner sutkinje stekao je pomoću plaće od 2.200 eura i dodatnih 1.500 eura koje prihoduje mjesečno, mada nije poznato kako. Hrvatski mediji tvrde da bi Tea Golub i njen suprug vrlo teško stekli ovu imovinu s plaćama koje primaju.

Presuda

Sutkinja Opštinskog građanskog sudu u Zagrebu u posljednje vrijeme privlači ogromnu pažnju javnosti, a sve je počelo time što je donijela presudu po kojoj je Severini Kojić znatno smanjeno vrijeme koje provodi s maloljetnim sinom. Milan Popović, biznismen i pjevačičin bivši partner, imao je razloga biti zadovoljan takvom odlukom Tee Golub jer je njemu povjereno da samostalno brine o zdravlju i obrazovanju zajedničkog sina.

Nova prijava protiv pjevačice

Centar za socijalni rad iz Zagreba podnio je prijavu protiv Severine Kojić jer sumnjaju da je prekršila zakon, ne navodeći konkretno o čemu je riječ.

“U ovom slučaju Centar ne može iznositi detalje o tijeku postupka i obiteljskoj situaciji, s obzirom na to da bi se iznošenjem podataka u javnosti kršili zakonski propisi”, poručili su oni, dok su odvjetnici pjevačice rekli da nemaju saznanja o novoj prijavi.

Prema informacijama do kojih je Kurir došao, prekršaj se odnosi na to što je Igor Kojić, Severinin suprug, vodio maloljetnog Aleksandra na Hilandar. Putovanje je bilo krajem prosinca, za Božić, a Severina to nije najavila i sačekala odluku suda./HMS/

spot_img

Najnovije

spot_img