Sve vijesti

HNK Mostar

Tihiću se ne sviđa Bakirova bliskost s Lagumdžijom: SDP je lađa koja tone

Predsjednik Stranke demokratske akcije Sulejman Tihić svakim danom je sve bolje, svakodnevno pijemo kavu, a kad sam bio kod njega, pojeo je čak dvije baklave, kazao je Alija Budnjo, član Glavnog odbora SDA za bh. novinsku agenciju Patria.

– Stvarno se dobro osjeća, a postoji mogućnost i da ide na sjednicu Glavnog odbora zakazanu za 24. lipnja u Goraždu – kazao je Budnjo.

Na pitanje razgovaraju li o političkim temama, Budnjo je kazao da je Tihić uključen u sve i da sve prati.

– Vjerujte, on nije zadovoljan kako Bakir Izetbegović vodi stranku i nekim njegovim odlukama. Tihiću se ne sviđa približavanje SDP-u, on kaže da je SDP lađa koja tone. On je i meni rekao da se uključim u zbivanja, ipak sam jedan od najstarijih članova GO – kazao je Budnjo, navodeći da će u narednim danima Tihić donijeti konačnu odluku o prisustvu na sjednici GO, piše Patria.

Tihić se već dugo vremena bori s bolešću, a prije nekoliko tjedana otpušten je iz Univezitetsko-kliničkog centra u Sarajevu.

Najnovije

ŠEF EU DIPLOMACIJE

Borrell posjetio Odesu i osudio ‘barbarske’ napade na grad

Visoki predstavnik EU-a za vanjsku politiku i sigurnost Josep Borrell posjetio je ukrajinski lučki grad Odesu na Crnome moru, gdje se iz prve ruke...