SUĐENJE OCU ZBOG UBOJSTVA SINA: ‘Kriv sam, ne zanima me kazna, molim da što prije ovo završite’

U Županijskom sudu u Sarajevu počelo je suđenje Mujagi Ivazoviću, 62-godišnjem umirovljenom policajcu koji je optužen da je 29. travnja ove godine ubio sina Semira (37).

Mujaga je u sudnicu došao na štakama, a, podsjetimo, nakon uhićenja je imao i infarkt. U sudnici nije prestajao plakati, a ovako je kazao sutkinji Žana Kovačević: – Molim vas da što prije ovo završite i pošaljete me u zatvor, ne zanima me kazna, kriv sam, bitna je pravda.

Aida Turić, županijska tužiteljica, pročitala je na ročištu i navode iz optužnice.

U ovom dokumentu piše kako se Mujaga tog dana u travnju zaključao u sobu nakon što se posvađao sa sinom. Nažalost, Semir je razvalio vrata od očeve sobe, a Mujaga je izvukao pištolj ispod jastuka i zapucao… Ispalio je još dva metka dok je Semir išao prema kuhinji.

Semir je od zadobivenih rana preminuo, prenosi Radiosarajevo.

Omar Mehmedbašić, odvjetnik Mujage Ivazovića, u uvodnoj riječi je istakao da prvi put brani nekoga tko je optuženi i oštećeni.

– Mujagin sin se navukao na droge i ništa drugo nije radio nego se drogirao i tukao svoje roditelje. Njegova majka to nije mogla izdržati i umrla je od toga. Morate shvatiti što je Mujagu moglo natjerati da ubije dijete i u kakvom je stanju bio. Udarao ih je stalno. Semir je bio razvijen, vrata su bila zaključana. Razvalio ih je i rekao: ‘Sad ću te ubiti’. Mujaga je znao što ga čeka”, kazao je Mehmedbašić./HMS/

Najnovije

NOVI REKORD U HRVATSKOJ

Danas 2776 novozaraženih, 18 osoba umrlo

U Hrvatskoj je u posljednja 24 sata zabilježeno 2776 novih slučajeva zaraze koronavirusom, što je najveći broj novozaraženih u jednom danu od početka epidemije,...