SUĐENJE OCU ZBOG UBOJSTVA SINA: ‘Kriv sam, ne zanima me kazna, molim da što prije ovo završite’

U Županijskom sudu u Sarajevu počelo je suđenje Mujagi Ivazoviću, 62-godišnjem umirovljenom policajcu koji je optužen da je 29. travnja ove godine ubio sina Semira (37).

Mujaga je u sudnicu došao na štakama, a, podsjetimo, nakon uhićenja je imao i infarkt. U sudnici nije prestajao plakati, a ovako je kazao sutkinji Žana Kovačević: – Molim vas da što prije ovo završite i pošaljete me u zatvor, ne zanima me kazna, kriv sam, bitna je pravda.

Aida Turić, županijska tužiteljica, pročitala je na ročištu i navode iz optužnice.

U ovom dokumentu piše kako se Mujaga tog dana u travnju zaključao u sobu nakon što se posvađao sa sinom. Nažalost, Semir je razvalio vrata od očeve sobe, a Mujaga je izvukao pištolj ispod jastuka i zapucao… Ispalio je još dva metka dok je Semir išao prema kuhinji.

Semir je od zadobivenih rana preminuo, prenosi Radiosarajevo.

Omar Mehmedbašić, odvjetnik Mujage Ivazovića, u uvodnoj riječi je istakao da prvi put brani nekoga tko je optuženi i oštećeni.

– Mujagin sin se navukao na droge i ništa drugo nije radio nego se drogirao i tukao svoje roditelje. Njegova majka to nije mogla izdržati i umrla je od toga. Morate shvatiti što je Mujagu moglo natjerati da ubije dijete i u kakvom je stanju bio. Udarao ih je stalno. Semir je bio razvijen, vrata su bila zaključana. Razvalio ih je i rekao: ‘Sad ću te ubiti’. Mujaga je znao što ga čeka”, kazao je Mehmedbašić./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

LIJEPE VIJESTI IZ SKB MOSTAR

Za vikend rođeno čak 19 beba!

Lijepe vijesti stižu nam iz SKB Mostar.U SKB Mostar je prethodnog vikenda na svijet došlo 19 beba, od toga 9 dječaka i 10 djevojčica.Čestitamo...