Suđenje bivšem ministru zbog pedofilije zatvoreno za javnost

Suđenje Nenadu Suziću (69), bivšem ministru prosvjete i kulture koji je optužen za obljubu djeteta mlađeg od 15 godina, jutros je zbog zaštite žrtve, nastavljeno iza zatvorenih vrata.

Suđenje se, kako saznaju Nezavisne, nastavilo saslušavanjem svjedoka, a cijeli proces biti će zatvoren za javnost.

Protiv Suzića je krajem rujna, optužnicu podiglo Okružno tužiteljstvo u Banja Luci i ona je potvrđena početkom listopada.

Podsjećamo da je on uhićen 5. lipnja zbog sumnje da je obljubio trinaestogodišnju djevojčicu sa kojom je ostao nasamo u kući, a nedavno je pušten iz pritvora.

Određene su mu mjere zabrane i žrtvi ne smije prilaziti bliže od 100 metara.

Slučaj su prijavili roditelji djevojčice nakon što im je ona ispricala da ju je napastvovao Suzić.

On je u to vrijeme bio zaposlen kao redovni profesor na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Banja Luci, a suspendiran je 7. lipnja nakon što mu je bio određen pritvor./HMS/

1 COMMENT

  1. Pozdrav svim,ljudi ja tog čojeka poznajem 39 godina a baš smo se družili intezivno 10 godina.Ja sam bio ne oženjen a on je već imao dijete.Ovo što mu se dešava te nečija namještaljka,podvala,izmišljotina.On nije u stanju to napraiti niti lud a kamoli pri zdravoj pameti.Očito nekome opasno smeta pa ga valja udaljiti.

Comments are closed.

Najnovije

TURSKI KLUB

Robert Prosinečki pronašao novi posao

Prema pisanju turskog portala A Spor Robert Prosinečki je blizu preuzimanja tamošnjeg Denizlispora. S njima bi 51-godišnji trener trebao potpisati na jednu sezonu i...