STUTTGART Bh. državljani pretukli njemačke policajce, nanijeli im teže ozljede

Dvojica državljana BiH jučer su u njemačkom Stuttgartu nanijela teže ozljede dvojici policijskih službenika u ovom gradu, nakon što su ih zbog remećenja javnog reda i mira pokušali privesti u policijsku stanicu.

Kako je priopćeno iz Policijske uprave Stuttgart, dva policijska službenika starosne dobi 23 i 28 godina pokušala su svladati dvojicu 21-godišnjih Bosanaca koji su bili u alkoholiziranom stanju.

Prethodno su dobili upozorenje od policije, ali nakon što su pružili otpor policijski službenici su ih pokušali privesti u stanicu.

Na putu do stanice jedan od državljana BiH  udario je šakom policajca u lice, nakon čega se uključio i drugi državljanin BiH koji je nanio niz udaraca drugom policajcu.

Usprkos ozljedama, policijski službenici uspjeli su nekako svladati bh. državljane, a u tome im je pomogao jedan 38-godišnji prolaznik./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

HMS DONOSI

Evo kako je glasovala XI. izborna jedinica, tko će u Hrvatskom saboru predstavljati Hrvate iz BiH i iseljeništva?

Prema nepotpunim rezultatima izbora za Hrvatski sabor u XI. izbornoj jedinici, u kojoj glasuju Hrvati iz BiH i inozemstva, na osnovu 28,43% obrađenih biračkih...