Hrvatski Medijski Servis

STRAVA U ĐAKOVU U Centru za socijalnu skrb ubijena socijalna radnica, pravnik teško ranjen

Foto: HRT

Prema do sada dostupnim informacijama jedna djelatnica Centra za socijalnu skrb Đakovo je smrtno stradala dok je jedan djelatnik Centra ozlijeđen.

Prema posljednjim neslužbenim informacijama ozlijeđeni djelatnik Centra je u kritičnom stanju. Riječ je o 35-godišnjaku. Trenutačno je na pripremama za operaciju, koju bi trebao obaviti veći operativni tim.

Policijska uprava osječko-baranjska zaprimila je oko 12:10 dojavu da je u Centru za socijalnu skrb Đakovo došlo do pucnjave te da se jedan muškarac biciklom udaljio s mjesta događaja.

Policijski službenici poduzimaju intenzivne mjere traganja za osobom čiji je identitet poznat.

Ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku RH Nada Murganić i krizni tim su na putu u Đakovo, potvrdila je za HRT glasnogovornica ministarstva Daria Marjanović.

Nema potvrde da je napadač uhićen, policiji je poznat njegov identet. Riječ je o dugogodišnjem korisniku Centra. Prema izjavama sumještana imao je teških problema s alkoholom i poznat im je po problematičnom ponašanju otprije./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte