Hrvatski Medijski Servis

STRAŠNO NEVRIJEME POGODILO NJEMAČKU Urušili se krovovi, bujice nosile sve pred sobom

Jako nevrijeme je u utorak popodne pogodilo Njemačku točnije područje pokrajine Sjeverna Rajna-Vestfalija. Oko 16 sati vjetar je odnio krov benzinske pumpe. Ispod njega je bilo parkirano 14 vozila. Jedan je vozač uspio izaći iz vozila koje je poklopio krov. Vozač je lakše ozlijeđen.

Nevrijeme je napravilo štetu u kampusu u Wuppertalu. Urušio se krov jedne zgrade te su dvije poplavljene. Poplavljen je i trgovački centar. Voda je prodrla u brojne podrume. – Cijeli Wuppertal je pod vodom – rekli su u metorološkoj službi.

U Wuppertalu i okolici je prekinut željeznički promet. Prometnice su pod vodom što je izazvalo brojne prometne nesreće. Jedan je vozač ozlijeđen. U zračnoj luci u Düsseldorfu su neki letovi otkazani i zabilježena su dulja čekanja. Dio Aachena je ostao bez struje. U tom su gradu dežurne službe dobile 450 poziva u pomoć. Morali su tražiti pomoć dežurnih spasilaca iz okolice jer oni iz grada nisu stizali na sve intervencije, piše Bild, prenosi 24sata.hr./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte