STRAŠNA NESREĆA U SRBIJI: Poginulo 6 osoba, 27 ozlijeđenih

Na autoputu Beograd – Niš, između Ćuprije i Jagodine, dogodila su se dva lančana sudara, u kojem je najmanje šest osoba poginulo, a 25 osoba je ozlijeđeno, piše “Blic”. “Telegraf” piše o 27 ozlijeđenih.

Promet u oba smjera je zaustavljen, a u sudaru je sudjelovalo tridesetak vozila, među kojima su automobili i kamioni.

Naime, paralelno su se dogodile dvije prometne nesreće, jedna u smjeru Beograd – Niš, druga u smjeru Niš – Beograd.

U prvoj prometnoj nesreći, od Beograda prema Nišu, tri osobe su poginule, a desetero je ozlijeđeno. U toj nesreći sudjelovalo je više od deset vozila, a dva kamiona su se zapalila.

Drugi sudar dogodio se na istom mjestu, ali u drugom smjeru, od Niša prema Beogradu. U toj nesreći poginule su tri osobe, a više od 10 ih je ozlijeđeno. U nesreći je sudjelovalo devet kamiona i nekoliko automobila.

Nesreća se dogodila jutros oko 7.15 sati.

Uzrok nesreće je gusta magla zbog koje je vidljivost bila smanjena na desetak metara.

– Kretao sam se iz pravca Niša nekom normalnom brzinom. Bila je neka sumaglica, a kada sam prošao Moravu – zid. Ništa se ne vidi. Tolika je magla bila. Počeo sam odmah da kočim, sustigao sam kamion ispred sebe, stao, izašao iz kamiona i već su vozila počela da se udaraju – posvjedočio je za RTS jedan od vozača./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

POŽAR U ŠUJICI Palili travu pa vatra zahvatila kuću

U požaru koji je danas zahvatio staru kuću u Šujici nije bilo ozlijeđenih, dok je objekt skoro u potpunosti izgorio.Zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca...