BOŠKOVIĆ ZA HMS: Radončić upeterostručio broj uposlenih u općini Stolac

“Kao što sam u Srebrenici prije tri dana rekao da je u ovom gradu počinjen genocid nad Bošnjaciman koji nitko i nikada neće zaboraviti, govorim i ovdje u Stocu istinu. Ne želimo nikoga da majoriziramo, ali ne želimo ni da budemo građani drugog reda tamo gdje nas je manje. Dragan Čović i HDZ trebaju znati da nije u redu i da nije prihvatljivo da od 250 uposlenih u gradskim strukturama, Bošnjaka bude samo 10., izjavio je lider SBB-a Fahrudin Radončić na predizbornom skupu svoje stranke u Stocu.

Načelnik Stoca Stjepan Bošković izjavio je za Hrvatski Medijski Servis kako ne želi komentirati izjave političara, pogotovo kada se one daju kako bi se pokazali mišići na unutarbošnjačkoj političkoj sceni.

Bošković je, međutim, demantirao Radončićevu tvrdnju da u općinskoj adiministraciji Stoca radi 250 djelatnika, preciziravši kako se radi o 56 uposlenih.

– Imajući u vidu da je kampanja, te da ćemo se u ovoj kampanji naslušati raznih izjava, načelnik općine Stolac neće komentirati izjave određenih političara, a pogotovo kada se izjave daju da bi se pokazivali mišići na unutarbošnjačkoj borbi za glasove. Dakako da sve ove izjave koje su iznijete na skupu SBB-a u Stocu ne stoje, tj. nemaju veze sa stvarnim stanjem uposlenih u upravi u Stocu. U upravi
radi ukupno 56 uposlenih, rečeno je HMS-u iz ureda stolačkog načelnika Stjepana Boškovića./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije