Stiže serija o Rockyju

Sylvester Stallone ne odustaje od legendarnih likova koje je stvorio, a nakon što je gotovo potpuno iscrpio sve što se filmski može iscrpiti vezano za legendarnog Rockyja, odlučio je sve preseliti na male ekrane.

Naime, glumac je otkrio da namjerava snimiti seriju o mladim danima Rockyja Balboe, a priča bi nas trebala vratiti korijenima.

Naravno, o njegovim počecima znamo više-manje sve jer to je, kao što znamo, bila premisa prvog filma.

No, Stallone vjerojatno ima ideju. Hoće li se vratiti u ring ili ćemo pratiti njegove skromne i za boks nevezane avanture? U svakom slučaju, dok on radi na seriji, mi čekamo treći dio Creeda koji će režirati svestrani i talentirani Michael B. Jordan. On pak nije spominjao Stallonea što znači da se Rocky neće vratiti.

Bilo kako bilo, Stallone je na Instagramu otkrio kako bi serija, u idealnoj situaciji, imala deset epizoda i nekoliko sezona kako bismo mogli kvalitetno upoznati mladog Rockyja: “Zamisliti vremenski stroj koji bi nas mogao vratiti na početke Rockyja. Filmski svijet prepun likova koje gledatelji diljem svijeta obožavaju gotovo 50 godina.”/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

PROGNOZA VREMENA

Evo kad nas očekuje porast temperatura

Danas se u našoj zemlji očekuje pretežno oblačno vrijeme. Tijekom dana ponegdje sa slabom kišom ili lokalnim pljuskovima. Vjetar slab sjeverni i sjeveroistočni. Najviša...