Hrvatski Medijski Servis

STEVANDIĆ: Komšić je izabran da izaziva krize i netrepeljivosti među narodima

Predsjednik Srpskog kluba u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Nenad Stevandić izjavio je Srni da će svatko tko bude ucjenjivao predstavnike srpskog naroda u zajedničkim institucijama raditi protiv BiH.

Komentirajući izjavu bošnjačkog člana Predsjedništva BiH Željka Komšića da će podržati imenovanje Zorana Tegeltije za predsjedavajućeg Vijeća ministara ukoliko se usvoji Godišnji nacionalni program za NATO, Stevandić je rekao da je očigledno da se Komšićev izborni legitimitet zasniva isključivo na ucjenama.

“Pošto je Komšić tu došao da izaziva krize i netrepeljivosti među narodima, posebno srpskom i hrvatskom, ništa nas od njega ne može iznenaditi”, rekao je Stevandić.

On je istaknuo da je ucjenama Komšić sebe delegitimirao i kao čovjeka i kao političara, dok je ranije sebe delegitimirao kao nekoga tko je predstavnih hrvatskog naroda.

Stevandić je podsjetio da je Republika Srpska ostvarila veliku izbornu pobjedu u patriotskoj koaliciji na načelima vojne neutralnosti, koja BiH determiniraju jer još nije pristupila ni NATO-u, ni nekom drugom vojnom savezu./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte