TREĆI PUT

Staša Košarac, oženio od sebe 17 godina mlađu ženu

Staša Košarac, ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa u Vijeću ministara BiH ovih dana je ponovo, treći put stupio u brak. O tome je javnost mogla saznati tek s fotografija koje je njegova supruga Aleksandra Ivko postavila na svom Instagramu. Nije poznato gdje je vjenčanje obavljeno, pozadina i eksterijer dostupnih fotografija sugerira da bi moglo biti riječ o Trebinju.

O novoj ljubavi ministra Staše Košarca prva je progovorila njegova sada već bivša supruga Sanja koja je prije godinu dana na društvenim mrežama objavila da je njen muž pronašao novu partnerku koja je “17 godina mlađa od njega”.

Foto: Instagram

Iz pisma Sanje Košarac moglo se saznati da je veza njenog bivšeg supruga s Aleksandrom Ivko(28) dugo vremena bila javna tajna i da je novu djevojku predstavljao kao “suradnicu”.

Aleksandra je navodno bila zaposlena u prodavnici alkoholnih pića u jednom hotelu na Jahorini u kojem su se prodavali proizvodi njenog sadašnjeg muža.

Ovo je 45-godišnjem Staši Košarcu treći brak, a politički protivnici ga zadirkuju da je sa svakom novom funkcijom i odlaskom na višu razinu vlasti “mijenjao ženu”./HMS/

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

PREDSJEDNIK HSS BiH

KARAMATIĆ ZA BHRT: Mogu oni pričati koliko hoće o stoljetnoj Bosni, ali BiH je nastala u Daytonu

Apeliram na bošnjačke predstavnike ako žele sačuvati državu, da još postoji mogućnost dogovora. Hrvati i Srbi se ne žele pripojiti i ni Srbiji ni...