BANJA LUKA

Stanivuković drugi radni dan počeo u sudnici

Novoizabrani gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković jučer je službeno preuzeo dužnost prvog čovjeka ovog grada u Bosni i Hercegovini. Međutim, drugog dana na mjestu gradonačelnika mora u sudnicu, piše N1.

“Drugi radni dan započinjem još jednim sudskim procesom. Na ovakva suđenja volim da idem, jer nema većeg ponosa kada vam sude jer ste podržali svoje sugrađane u njihovoj borbi za bolje uvjete života, a oni su mi 15. studenog tu podršku uzvratili i ja to ne zaboravljam. Danas je situacija potpuno drugačija, danas sa funkcije gradonačelnika mogu da uradim ono zbog čega mi sude, a to je da se na da crnoj raskrsnici Dragočaj-Ramići, koja je predmet spora, više ne dogodi niti jedna nesreća, da se na tom mjestu ne ugasi niti jedan ljudski život, a sude mi jer sam stao uz svoj narod i jasno ukazao na problem. Još jedan progon od strane MUP-a koji će pasti u vodu, a iza nas će ostati samo održane riječi i riješeni problemi građana”, naveo je Stanivuković.

Stanivuković je jučer, prvi radni dan, na posao stigao autobusom javnog prijevoza.

Stanivuković je najmlađi gradonačelnik u povijesti Banje Luke, a ovaj 27-godišnjak je na ovogodišnjim lokalnim izborima osvojio 51.620 glasova.

/HMS/

spot_img

Najnovije

spot_img