Staklorad potvrdio kvalitetu i slavio protiv Centra

Nogometaši Mostar Starog Grada Staklorada u derbiju protiv Centra potvrdili su da su najbolja ekipa u BiH i slavili su rezultatom 6-4.

Utakmica u Mostaru pružila je dosta dobrih poteza, golova, ali i rezultatskih preokreta. Gosti iz Sarajeva bolje su ušli u utakmicu i u devetoj minuti došli do prednosti od 0-2 golovima Ibrahima Hršumovića.

Ipak, prvaci BiH su do poluvremena uspjeli da poravnaju preko Josipa Boškovića i kapetana Marija Aladžića. Gosti se nisu predali, i u nastavku susreta su poveli rezultatom 2-3, a precizan je bio Amel Handžić. Mostarci su ozbiljno shvatili novo vodstvo Centra i prebacili su u brzinu više i sa dva nova gola Aladžića i Jovana Lazarevića riješili pitanje pobjednika.

Na semaforu je tada stajao rezultat 6-3, a gosti su do kraja susreta uspjeli smo smanjiti rezultat na 6:4, drugim golom kapetana Handžića./HMS/

Najnovije

BILL GATES

Slijedi nešto gore od virusa korona

Osnivač "Microsofta" Bill Gates predviđa ekološku katastrofu čije će posljedice nadići štetu od virusa korona. Prema njegovim prognozama, u nekoliko narednih desetljeća planeta će se...