Sve vijesti

HNK Mostar

KVALIFIKACIJE ZA EP

Srpski mediji nakon iznenađujućeg poraza: Šamar, bruka, potop…

Mađarska je u Beogradu pobijedila Srbiju 2:1 u četvrtom kolu skupine G kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Bio je to dvoboj dviju vodećih momčadi skupine, koje su prije susreta dijelile prvo mjesto s po sedam bodova. Srbija je povela u desetoj minuti autogolom Attile Szalaija, no gosti su okrenuli u razmaku od dvije minute. Barnabas Varga zabio je u 34., a Willi Orban u 36. za slavlje Mađara. Poraz su srpski mediji doživjeli kao veliko razočaranje.

Reakcije srpskih medija

“Srbija poražena usred Beograda, Mađari su za dvije minute pokazali Piksiju i Orlovima da nisu toliko blizu Europskog prvenstva. Mat u tri poteza Srbije pa potop”, naslovi su na člancima Sportala.

“Srbija zaboravlja igrati nogomet. Poraz od Mađara na Marakani sad komplicira sve”, stoji u naslovu portala Mondo.

“Od sjaja do očaja za samo dvije minute. Orlovi se obrukali na Marakani. Čudesni Dibusz branio sve i donio Mađarima veliku pobjedu”, piše Kurir.

“Piksijeva Srbija izgubila u Beogradu: Mađarska se gostila na Marakani”, pišu Novosti.

“Srbija poražena od Mađarske. Orlovi napadali bezuspješno, komšijama dovoljan blitzkrieg za tri boda”, piše Telegraf.

“Novi šamar za Srbiju: Mađarska preokretom do prvog mjesta i važne pobjede u Beogradu. Euro i dalje daleko za Orlove”, piše Nova.rs./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

DOMINISTAR VANJSKIH POSLOVA

BRKIĆ: Zakon o vanjskim pslovima smanjit će samovolju pojedinaca koji zlorabe međunarodne platforme

Zamjenik ministra vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Josip Brkić smatra da će predloženi zakon o vanjskim poslovima BiH služiti bh. institucijama i smanjiti samovolju...