U TIJEKU POTRAGA

Srpski kriminalac iz Remetinca tražio da ode na WC pa pobjegao

Jučer prijepodne oko 11,15 sati nestao je pritvorenik iz zatvora u Remetincu kod Zagreba.

On je pravosudnim policajcima kazao da je nešto progutao, nakon čega su ga odvezli u bolnicu Sestara milosrdnica kako bi liječnici utvrdili o čemu se radi i je li to opasno za njega.

Kako je potvrđeno iz Ministarstva pravosuđa, u bolnici je zatražio da ode na WC, što su mu oni dopustili. Više se nije vratio.

Tko je odbjegli kriminalac?

Radi se od 31-godišnjem srpskom državljaninu Ivanu Đorđeviću koji je bio nepravomoćno osuđen na četiri godine zatvora na Općinskom sudu u Novom Zagrebu zbog krijumčarenja ljudi. Krajem studenog se žalio na presudu.

Protiv njega se vode još i postupci na Županijskim sudovima u Karlovcu i Velikoj Gorici.

istražni zatvor određen mu je rješenjem Općinskog suda u Novom Zagrebu, poslovni broj K-418/2019, zbog kaznenog djela iz članka 326. stavak 1. i 2. Kaznenog zakona (KZ/11), priopćilo je na naš upit Moinistarstvo pravosuđa.

Iz Ministarstva pravosuđa Hrvatske napominju da je zagrebačkoj policiji poslan nalog za raspisivanje tjeralice te da je u tijeku utvrđivanje svih okolnosti koje su dovele do bijega zatvorenika iz bolnice./Hina/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

Sutra druga Blagajska Grahijada u Blagaju

Za sve ljubitelje druženja, dobrog raspoloženja i graha, Uduženje omladine Blagaj uz podršku Turističke zajednice Hercegovačko – neretvanske županije (HNŽ) organizira drugu “Grahijadu 2020.”Druga...