SRBIJA Ubio rođenog brata pa tijelo na kolicima gurao do već iskopane rupe

B. G. (20) iz Šapca uhićen je zbog sumnje da je ubio svog brata (24).

Ubojstvo u obitelji uglednog šabačkog profesora i slikara P. G. otkriveno je jutros oko tri sata u kući gdje je živio s tri sina.

– Policijska patrola je jutros oko 3 sata primijetila mladića kako gura ručna kolica i kreće se u pravcu ”Vodovoda”. Zaustavili su se i imali su šta vidjeti, u kolicima je bilo tijelo mladića – otkrio je izvor iz istrage za Kurir.rs.

Po svemu sudeći, ubojstvo je planirano ranije.

Navodno je B. G. već bio iskopao rupu u blizini ”Vodovoda”, koji se nalazi u produžetku Ulice oslobođenja, u kojoj je živio. Po tome, nakon što je ubio rođenog brata, krenuo je na kolicima otarasiti se leša.

B. G. (20), koji je zatečen kako gura kolica s tijelom, priveden je i osumnjičen za ubojstvo starijeg brata (24). Iz izvora bliskih istrazi navodi se da je mogući motiv ubojstva narušeni obiteljski odnos između braće.

Podsjetimo, sumnja se da je on u obiteljskoj kući u Šapcu zadao više udaraca u glavu svom 24-godišnjem bratu, koji je od zadobivenih povreda preminuo.

On je osumnjičen za ubojstvo i bit će mu određeno zadržavanje do 48 sati. Uz kaznenu prijavu, bit će priveden Višem javnom tužiteljstvu u Šapcu./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

Smeće se gomila na ulicama, novi sastanak tek 3. ožujka

Sedmi je dan blokade odlagališta komunalnog otpada na Uborku kod Mostara, a rješenje problema se ne nazire.Mještani okolnih naselja i aktivisti Građanske inicijative "Jer...