SRBIJA U ŠOKU: Baletan Goran Stanić krvnički pretukao svoju suprugu, glumicu Minu Lazarević!

Kao bomba je u Srbiji odjeknula vijest da je baletan Narodnog pozorišta Goran Stanić u noći između petka i subote pretukao suprugu Minu Lazarević, poznatu glumicu. Policija je privela nasilnog baletana pošto je, nakon tučnjave, pucao iz puške s terase.

Informacija da je baletan Goran Stanić (42) pretukao svoju suprugu glumicu Minu Lazarević (40) ostavila je mnoge u šoku. Lijepa glumica, kojoj je ovo drugi brak, dosad nije odavala dojam da je stanje u obitelji toliko loše da dođe do fizičkog nasilja.

Goran Stanić je istaknuti baletan koji je zaposlen u Narodnom pozorišu, odigrao je i brojne predstave u drugim kazalištima u Beogradu. Solista u “Labudovom jezeru” s glumicom ima dvoje djece, kćerku od pet godina i sina od tri godine.

Sarić je suprugu pretukao u noći između petka i subote a potom izbacio iz stana ali glumica tada nije prijavila nasilnog supruga policiji, pišu beogradski mediji.

Tek sutradan, kada je Goran Stanić pucao iz automatske puške s terase njihovog stana na Zvezdari, policija je došla u dom poznatih umjetnika po pozivu uznemirenih susjeda i zatekla pretučenu glumicu.

Glumica je tada policajcima ispričala što se dogodilo u noći između petka i subote, i da joj je suprug nanio fizičke ozlijede nakon čega su ga uhitili. Kod Stanića su nađene i kapisle za detonator pa ga policija osim za nasilje u obitelji, sumnjiči i za izazivanje opže opasnosti i nezakonito držanje oružija i streljiva./HMS/

Najnovije

EPICENTAR 27 KM OD MOSTARA

Zatresao se jug Hercegovine

Prema podacima EMSC u 11.34 minute slab potres pogodio je područje južne Hercegovine. Magnituda potresa bila je 2,1 po Richteru. Potres je bio na dubini...